And i rød karry m. Tomat og Ananas

And i rød karry m. Tomat og Ananas

 

(3-4 personer som hovedret)

 

500 gstrimlet andefilet

3-4 tsk.rød karrypasta

200 gcherrytomater

½ stk.ananas

2 dåsekokosmælk (2 x 400 ml)

2 spsk.fiskesovs

1 spsk.Palmesukker

2-3 stilkefriske thaibasilikumblade

 

 

 

Kom karrypastaen, i kokosmælken, og kog den op

 

Steg ande stykkerne i 5 minutter. kom dem derefter i kokosmælken og lad dem simre i 15 - 20 minutter, eller til ande stykkerne er gennemkogte, kom tomater og ananas i og lad det simre et par minutter, sluk for varmen og kom thaibasilikum i og smag til med fiskesovs og sukker.

 

Retten pyntes med friske basilikumblade og serveres med ris.