Anns Forårsruller
Ca. 40 små ruller
Kød kan udelukkes og de kan laves vegetariske.
250gr.hakket magert svinekød
25gr.glasnudler
50ghvidkål
1-2gulerødder
½ tsk.sort peber
1 spsk.soya sauce
1 fedhvidløg
1 pakke forårsrulledej
3 spsk.vand
2 spsk.Østers sauce
1 l.olie til stegning
1 flaskesød chili sauce (dressing)
Glasnudler lægges i koldt vand i 3-5 minutter. Glasnudlerne hældes i en sigte så vandet løber fra. Med en saks klippes de i ca. 3 cm længde.
Hvidkål og gulerødder hakkes meget fint. mindre end 5 mm.
Lidt olie varmes i gyde, presset hvidløg svitses i olien og kød steges. Når kødet er færdigstegt kommes hvidkål og gulerødder, i gryden og koger 2-4 minutter. Soja og peber kommes i,
Glasnudlerne kommes i og der røres godt rundt.
Bruges der frosne plader, må de ikke tørre ud!
Pladerne lægges på bordet og der kommes en passende mængde fyld på, pladerne rulles en omgang, siderne foldes ind for at lukke og der rulles færdigt. Rul meget stramt, så der ikke er luftlommer og pres sammen til sidst. Ellers risikeres, at de går op under stegningen. Enden pensles med det piskede æg for at lime dem sammen.
Steges til de er passende brune i ikke for varm olie.
Serveres med Jasmin ris og sød chili sauce som dressing.