Anns Nudlersuppe

 

Anns Nudlersuppe

 

 

 

500gSvinekød

2 fedHvidløg

2 stk.Gulerødder

200gBroccoli

200gBlomkål

1stk.peberfrugt

1 pakkeRis nudler (300-400g)

2 literfond

2 spsk.Fiskesovs

2 spsk.Østerssovs

2 spsk.Bønnesoya

1 tsk.Sukker

½ tsk.Salt

½ tsk.Stødt sort peber

?Maizena til jævning

?Alm. kulør uden smag

 

Kog fond af nogle ben, ris nudlerne lægges i blød i lunkent vand ca. 15 min. fyr op under wokken kom 3 spsk. Raps olie i og steg ris nudlerne ca. 10 min. med lidt kulør til at give lidt farve, kom det op på en tallerken, hak hvidløgene og svits den i wokken til den bliver gylden, kom fonden op i wokken, skær kødet i små skiver og kom det op i wokken og koges, skær alle grønsagerne i skiver og kom det i wokken sammen med fiskesovs, østerssovs, bønnesoya, sukker, salt og peber, smages til og jævnes med maizena mel og de stegte ris nudler serveres til.