Anns Nudlersuppe
500gSvinekød
2 fedHvidløg
2 stk.Gulerødder
200gBroccoli
200gBlomkål
1stk.peberfrugt
1 pakkeRis nudler (300-400g)
2 literfond
2 spsk.Fiskesovs
2 spsk.Østerssovs
2 spsk.Bønnesoya
1 tsk.Sukker
½ tsk.Salt
½ tsk.Stødt sort peber
?Maizena til jævning
?Alm. kulør uden smag
Kog fond af nogle ben, ris nudlerne lægges i blød i lunkent vand ca. 15 min. fyr op under wokken kom 3 spsk. Raps olie i og steg ris nudlerne ca. 10 min. med lidt kulør til at give lidt farve, kom det op på en tallerken, hak hvidløgene og svits den i wokken til den bliver gylden, kom fonden op i wokken, skær kødet i små skiver og kom det op i wokken og koges, skær alle grønsagerne i skiver og kom det i wokken sammen med fiskesovs, østerssovs, bønnesoya, sukker, salt og peber, smages til og jævnes med maizena mel og de stegte ris nudler serveres til.