Fisk eller Kylling med Sur-sød sauce
2 fedHvidløg
1 hakketLøg
2 hakketTomat
2Gulerødder i skiver
1Ananas i Tern
2Chili peber
50 gSukker
2 spskØsterssovs
2 spskBønnesoja
2 spskCitronsaft
2 tskmajs mel
¾ dl Vand
1 spskTomat Koncentrat
1 1/4 kgFiskefilet eller Kylling
25 gMel
Vegetabilsk olie til stegning
Vend kødet i mel og ryst overskydende mel af. Varm olien op i en wok eller stegepande og steg kødet gyldenbrun og sprød på begge sider. Dryp af på fedtsugende papir og hold den varm.
Sur-sød sauce:
Hæld det meste af olien af panden, men lad 2 spsk blive tilbage og varm det op. Tilsæt hvidløg, løg tomatkoncentrat og sauter det i 2 minutter. Kom de resterende grønsager samt sukker, østerssovs, bønnesoja og citronsaft i. Pisk majsmel og vand sammen og hæld det i panden under omrøring, til sovsen koger og jævner. Skru ned for blusset og lad simre i ca. 2 minutter, til grønsagerne er møre, men stadig sprøde. Anret fisken på et serveringsfad og hæld saucen over.