Fisk eller Kylling

Fisk eller Kylling med Sur-sød sauce

 

 

 

2 fedHvidløg

1 hakketLøg

2 hakketTomat

2Gulerødder i skiver

1Ananas i Tern

2Chili peber

50 gSukker

2 spskØsterssovs

2 spskBønnesoja

2 spskCitronsaft

2 tskmajs mel

¾ dl Vand

1 spskTomat Koncentrat

1 1/4 kgFiskefilet eller Kylling

25 gMel

Vegetabilsk olie til stegning

 

Vend kødet i mel og ryst overskydende mel af. Varm olien op i en wok eller stegepande og steg kødet gyldenbrun og sprød på begge sider. Dryp af på fedtsugende papir og hold den varm.

Sur-sød sauce:

Hæld det meste af olien af panden, men lad 2 spsk blive tilbage og varm det op. Tilsæt hvidløg, løg tomatkoncentrat og sauter det i 2 minutter. Kom de resterende grønsager samt sukker, østerssovs, bønnesoja og citronsaft i. Pisk majsmel og vand sammen og hæld det i panden under omrøring, til sovsen koger og jævner. Skru ned for blusset og lad simre i ca. 2 minutter, til grønsagerne er møre, men stadig sprøde. Anret fisken på et serveringsfad og hæld saucen over.