Thailandske frikadeller

Thailandske fiskefrikadeller

 

ca. 24 stk.

 

500gfiskefars

1æg

1 spsk.hakket limeblade

100ghakkede lang bønner

1 spsk.fiskesauce

2 tsk.Grønkarry

2 tsk.Sukker

1 tsk.salt

Vegetabilsk olie til stegning

 

 

 

Hæld farsen over i en skål, ælt æg, limeblade, lang bønner, fiskesovs, grønkarry, sukker og salt sammen og lad den hvile i 15 minutter.

Varm 2 cm olie op i bunden af en stegepande ved medium varme, kom nogle skefulde fars på panden og glat ud med en paletkniv. Steg fiskefrikadellerne gyldne i 2 minutter på hver side. Dryp af på fedt sugende papir og server fiskefrikadellerne øjeblikkeligt.

Prøv at servere de lækre, små fiskefrikadeller sammen med Sød chilisauce.