Stegt Tofu m. Shii take svampe og bønnespirer
(3-4 personer som hovedret)
500 gtofu
3 fedhvidløg
½ posethaiselleri
30gtørrede shii take svampe
250gbønnespirer
2 spsk.bønnesoja
2 spsk.østerssovs
1 spsk.Maggi soja
Lidt stødt sort peber
Sæt svampene i blød ca. 3 timer
Skær tofuen i skiver, steg den gyldenbrun og skær den i tern, rens hvidløg, snit thaisellerien og skær svampene i skiver.
Opvarm olien i en wok, pres derefter hvidløgene i wokken når olien er varm, lad det stege gyldenbrunt kom derefter tofu, thaiselleri og svampe i, tilsæt østerssovs, bønnesoja, maggisoja og stødt sort peber lad det stege ca. 3 min. Vend derefter bønnespirerne i wokken og lad det komme op og stege og det er klar til servering.