Stegte tofu m. svampe

Stegt Tofu m. Shii take svampe og bønnespirer

 

 

 

(3-4 personer som hovedret)

 

500 gtofu

3 fedhvidløg

½ posethaiselleri

30gtørrede shii take svampe

250gbønnespirer

2 spsk.bønnesoja

2 spsk.østerssovs

1 spsk.Maggi soja

Lidt stødt sort peber

 

Sæt svampene i blød ca. 3 timer

Skær tofuen i skiver, steg den gyldenbrun og skær den i tern, rens hvidløg, snit thaisellerien og skær svampene i skiver.

 

Opvarm olien i en wok, pres derefter hvidløgene i wokken når olien er varm, lad det stege gyldenbrunt kom derefter tofu, thaiselleri og svampe i, tilsæt østerssovs, bønnesoja, maggisoja og stødt sort peber lad det stege ca. 3 min. Vend derefter bønnespirerne i wokken og lad det komme op og stege og det er klar til servering.