Stegte ris

Stegte ris

 

4 personer

 

2 sp.sk.Raps olie

2 fedHvidløg

½ kg.Kød (kylling) skæres i strimler

2Æg

Et stortLøg

En storTomat

2gulerødder

1 kopÆrter

1 kopMajs

2 sp.sk.Fiskesovs

2 sp.sk.Østerssovs

2 sp.sk.Bønnesoya

1 t.sk.sukker

½ t.sk.stødt sort peber

1 stor skålKogte ris (en rast man har tilbage fra dagen før er ok)

 

Hak hvidløgene fint, svits dem i olien, skær kødet ud i små tynde stykker, hak løget og kom det i samt æggene bras det igennem hak derefter tomat og gulerødder og kom det i sammen med ærter og majs, lad det simre lidt og rør det igennem, så kommes fiskesovs, østerssovs, bønnesoya, sukker og peber i, til sidst kommes risene i og det hele brases godt igennem og smages til. Husk i stedet for salt brug fiskesovs.