Stegte ris
4 personer
2 sp.sk.Raps olie
2 fedHvidløg
½ kg.Kød (kylling) skæres i strimler
2Æg
Et stortLøg
En storTomat
2gulerødder
1 kopÆrter
1 kopMajs
2 sp.sk.Fiskesovs
2 sp.sk.Østerssovs
2 sp.sk.Bønnesoya
1 t.sk.sukker
½ t.sk.stødt sort peber
1 stor skålKogte ris (en rast man har tilbage fra dagen før er ok)
Hak hvidløgene fint, svits dem i olien, skær kødet ud i små tynde stykker, hak løget og kom det i samt æggene bras det igennem hak derefter tomat og gulerødder og kom det i sammen med ærter og majs, lad det simre lidt og rør det igennem, så kommes fiskesovs, østerssovs, bønnesoya, sukker og peber i, til sidst kommes risene i og det hele brases godt igennem og smages til. Husk i stedet for salt brug fiskesovs.