Stegte Glasnudlerm. Shii take svampe og kød
(3-4 personer som hovedret)
500 gstrimlet kylling eller svin
3 fedhvidløg
½ posethaiselleri
30gtørrede shii take svampe
200gglasnudler
2 3 spsk.bønnesoja
2 3spsk.østerssovs
2 spsk.Maggi soja
4 stk.æg
Lidt stødt sort peber
Sæt svampene i blød ca. 3 timer og glasnudleren skal i blød ca. 15 min.
Skær kødet i strimler, rens hvidløg, snit thaisellerien og skær svampene i skiver.
Opvarm olien i en wok, pres derefter hvidløgene i wokken når olien er varm, lad det stege gyldenbrunt kom derefter kød, thaiselleri, svampe og glasnudler i, tilsæt østerssovs, bønnesoja, maggisoja og stødt sort peber lad det komme op og stege slå derefter æggene op i og steg ca. 4 min.