Pad Thai

Pad Thai

 

Ingredienser: til 6 per.

350 g nudler

500 g kyllingebryst

1/2 dl olie

4 æg

2 spsk fishsauce

5 spsk. Pad thai pasta

3 spsk sukker

1/4 tsk tørretchili

5 dl bønnespirer

1 pakke gul tofu

1/2 dl peanut

3 kinaløg

1 stk citron

 

 

 

Fremgangsmåde:

-Anbring nudlerne i koldt vand og lad dem bløde op i ca. 20 min.

-Skær tofuen i tern.

-Skær kyllingekødet i tern eller strimler. Kom olien i en wok og steg kyllingestrimlerne heri. Fjern dem fra wokken og læg dem til side.

-Opvarm nu olien i wokken over middelhøj varme. Kom nudlerne i wokken kom der efter pad thai pastaen, fiskesovsen, sukker, chili pulver, og tofuen i.

-slå æggene ud i wokken, brases igennem ca. 3 min.

-Knus peanuts, skyl bønnespirerne, hak kinaløgene og spres citron saft og bland det hele i.

-det hele røres rundt og er klar til servering.

-tilbehør: lime saft, fiskesovs.