Pad Thai
Ingredienser: til 6 per.
350 g nudler
500 g kyllingebryst
1/2 dl olie
4 æg
2 spsk fishsauce
5 spsk. Pad thai pasta
3 spsk sukker
1/4 tsk tørretchili
5 dl bønnespirer
1 pakke gul tofu
1/2 dl peanut
3 kinaløg
1 stk citron
Fremgangsmåde:
-Anbring nudlerne i koldt vand og lad dem bløde op i ca. 20 min.
-Skær tofuen i tern.
-Skær kyllingekødet i tern eller strimler. Kom olien i en wok og steg kyllingestrimlerne heri. Fjern dem fra wokken og læg dem til side.
-Opvarm nu olien i wokken over middelhøj varme. Kom nudlerne i wokken kom der efter pad thai pastaen, fiskesovsen, sukker, chili pulver, og tofuen i.
-slå æggene ud i wokken, brases igennem ca. 3 min.
-Knus peanuts, skyl bønnespirerne, hak kinaløgene og spres citron saft og bland det hele i.
-det hele røres rundt og er klar til servering.
-tilbehør: lime saft, fiskesovs.