Oksekød i grøn karry med kokos
1 1/4 dlkokosmælk
1 spsk.grøn karrypasta
2 spsk.fiskesauce
1 tsk.Sukker
175 g.magert oksekød (skæres i tern)
2 stk.hakkede kaffir limeblade
3 stk.grønne auberginer (skæres i kvarte)
15 bladethaibasilikum
Varm kokosmælken for svag varme i en gryde, men lad den ikke koge, tilsæt 1 spsk. af den grønne karrypasta og rør den ud i kokosmælken og rør til blandingen jævner, tilsæt fiskesauce og sukker og rør rundt, tilsæt kødet, tilsæt lidt kokosmælk hvis der mangler væske og kog videre i 3 - 4 minutter under jævnlig omrøring, når kødet er lige akkurat gennemkogt, røres limebladene i, derefter auberginer og basilikumblade. kog videre et øjeblik og server straks.