Oksekød m. grøn karry

Oksekød i grøn karry med kokos

 

 

1 1/4 dlkokosmælk

1 spsk.grøn karrypasta

2 spsk.fiskesauce

1 tsk.Sukker

175 g.magert oksekød (skæres i tern)

2 stk.hakkede kaffir limeblade

3 stk.grønne auberginer (skæres i kvarte)

15 bladethaibasilikum

 

Varm kokosmælken for svag varme i en gryde, men lad den ikke koge, tilsæt 1 spsk. af den grønne karrypasta og rør den ud i kokosmælken og rør til blandingen jævner, tilsæt fiskesauce og sukker og rør rundt, tilsæt kødet, tilsæt lidt kokosmælk hvis der mangler væske og kog videre i 3 - 4 minutter under jævnlig omrøring, når kødet er lige akkurat gennemkogt, røres limebladene i, derefter auberginer og basilikumblade. kog videre et øjeblik og server straks.