Kylling med ris
1 stk.kylling ca.1200g
Efter behovVand
3 tsk.Salt
2 stk.Gulerødder
½Kina radis
3 stk.Agurk
6 stk.Koriander
1 fedHvidløg
500gRis
5 spsk.Olie
6 spsk.Sojabønne pasta
2 spsk.Sort soja
2 spsk.Eddike
2 spsk.Ingefær
1 stk.Rød chili
Kom kyllingen i en gryde, kom vand på så det dækker kyllingen, tilsæt gulerødder, kina radis skåret i skiver og til sidst koriander roden og salt, koges til kødet slipper.
Sovs
Sojabønne pasta, sort soja, eddike, revet ingefær og chili kommes i en blender og blendes.
Ris
Skyl risene og lad dem dryppe af i en si, knus hvidløg og skær 3 skiver ingefær, steg hvidløg og ingefær til de bliver gyldne tilsæt risene og steg 3 min. Skum vandet fra kyllingen så alt fedt og kraft kommer med i risene, risene skal dækkes ca. 2-2,5 cm med det af skummede vand og koges 15 min.
Koriander blade og agurk anrettes som salat.