Kylling med ris

Kylling med ris

 

 

 

1 stk.kylling ca.1200g

Efter behovVand

3 tsk.Salt

2 stk.Gulerødder

½Kina radis

3 stk.Agurk

6 stk.Koriander

1 fedHvidløg

500gRis

5 spsk.Olie

6 spsk.Sojabønne pasta

2 spsk.Sort soja

2 spsk.Eddike

2 spsk.Ingefær

1 stk.Rød chili

 

 

Kom kyllingen i en gryde, kom vand på så det dækker kyllingen, tilsæt gulerødder, kina radis skåret i skiver og til sidst koriander roden og salt, koges til kødet slipper.

Sovs

Sojabønne pasta, sort soja, eddike, revet ingefær og chili kommes i en blender og blendes.

Ris

Skyl risene og lad dem dryppe af i en si, knus hvidløg og skær 3 skiver ingefær, steg hvidløg og ingefær til de bliver gyldne tilsæt risene og steg 3 min. Skum vandet fra kyllingen så alt fedt og kraft kommer med i risene, risene skal dækkes ca. 2-2,5 cm med det af skummede vand og koges 15 min.

 

Koriander blade og agurk anrettes som salat.