Kylling med cashewnødder
4 spsk.olie
6 stk.tørrede røde chilier
1 fedhakket hvidløg
300 g.kyllingekød skåret i skiver
1 spsk.østerssauce
1 spsk.fiskesauce
1/2 tsk.Sukker
1 tsk.Chilipasta
3 spsk.bouillon
50 – 75 g.ristede cashewnødder
2 stk.forårsløg (skåret i skiver)
Varm 1 spsk. olie i en wok og steg de tørrede chilier indtil de er brune, tag dem op og stil dem til side.
Kom resten af olien i wokken og steg hvidløget gyldent, tilsæt kyllingekød, østerssauce, fiskesauce, sukker og chilipasta, og steg det under omrøring, indtil kyllingekødet er let brunet. Dæmp varmen, tilsæt bouillon, og lad retten koge nogle minutter længere. Rør rundt en gang imellem. Når kyllingekødet er mørt og gennemstegt, tilsættes cashewnødder, chilier og forårsløg, og det hele røres godt sammen. Retten tages af varmen og serveres med jasmin ris.