Kylling med 5 krydderi blanding

Kylling med 5 krydderi blanding

 

 

 

3-4 personer

 

500gKyllingekød

1 spsk.Kinesisk fem krydderi

1 fedHvidløg

1 spsk.Vegetabilsk olie

3 spsk.Palmesukker

1 tsk.Salt

2 spsk.Lys soja

2 tsk. Sort soja

5 stk.Æg

1 pakkeTofu

1 pakkeKoriander blade

 

 

Læg kylling filerne på en tallerken og drys 5 krydderi over dem og ælt det ind i kødet. Hak hvidløg fint og steg det gyldent i olien, kom derefter kødet i gryden til hvidløgen og lyn steg, vend kødet nogle gange, tilsæt vand til det lidt mere ind dækker, soja og salt kommes i.

Kog æggene hård kogte, tofuen skæres i tern og kommes i sammen med æggene i gryden og lad det simre 1 times tid.

Serveres pyntet med koriander blade

 

Serveres med jasminris.