Kylling i rød karry m. bambus

Kylling i rød karry m. bambusskud

 

 

 

(3-4 personer som hovedret)

 

500 gstrimlet kyllingefilet

3-4 tsk.rød karrypasta

2 dåserbambusskud

1 bakbabymajs

2 dåsekokosmælk (2 x 400 ml)

2 spsk.fiskesovs

1 spsk.Palmesukker

2-3 stilkefriske thaibasilikumblade

 

 

 

Opvarm olien i en tykbundet gryde. Rist karrypasta, kom lidt kokosmælk i, så det ikke brænder på

 

Tilsæt kyllingestykkerne og lad dem stege i 5 minutter. Snit babymajs og bambus og kom dem derefter i gryden sammen med resten af kokosmælken. Lad det hele simre i 15 - 20 minutter uden låg, eller til kyllingestykkerne er gennemkogte, kom thaibasilikum i og smag til med fiskesovs og sukker.

 

Retten pyntes med friske basilikumblade og serveres med ris.