Kylling i Grøn karry m. bambusskud
(3-4 personer som hovedret)
500 gstrimlet kyllingefilet
3-4 tsk.Grøn karrypasta
2 dåserbambusskud
1 bakbabymajs
2 dåsekokosmælk (2 x 400 ml)
2 spsk.fiskesovs
1 spsk.Palmesukker
2-3 stilkefriske thaibasilikumblade
Opvarm olien i en tykbundet gryde. Rist karrypasta, kom lidt kokosmælk i, så det ikke brænder på
Tilsæt kyllingestykkerne og lad dem stege i 5 minutter. Snit babymajs og bambus og kom dem derefter i gryden sammen med resten af kokosmælken. Lad det hele simre i 15 - 20 minutter uden låg, eller til kyllingestykkerne er gennemkogte, kom thaibasilikum i og smag til med fiskesovs og sukker.
Retten pyntes med friske basilikumblade og serveres med ris.